evie-in-china.reismee.nl

Bijna China

Hee iedereen,

het is nu bijna zo ver... China! Ik heb er echt super veel zin in! Wel raar dat pap,mam, veerle en rens allemaal al in het vliegtuig zitten nu! Gelukkig weet ik dat ik ze over 2 dagen weer zie.

Vanavond was super gezellig, een aantal vriendinnen (en wout haha) kwamen even afscheid nemen. Morgen ga ik lekker de hele dag naaropa en oma, even wat ''quality time'' samen doorbrengen.

Mijn koffer staat al een aantal dagen helemaal klaar voor vertrek, nog eveneen paar kleine dingenerbij gooien en dan kan ik zo het vliegtuig in stappen!

Toch is het wel een beetje een maf idee hoor, dat ik gewoon een half jaar niet hier thuis kom. Het voelt nu nog zo gewoon terwijl een half jaar toch best lang is...

Susan.

Hey meid!
Sorry dat ik al die tijd niet kon komen!
Maar ik wens je in ieder geval heel veel plezier!
Het zal vast spannend zijn en raar zijn dat je zo'n lange tijd niet thuis komt.
Maar hier na ben je een grote ervaring rijker en heb je een mooie reis gemaakt.
Als je terug bent spreken we wat af!
Want dat heeft dan echt te lang geduurd!

Liefs, Susan.
xxx

Janneke

hele fijne reis!
ik gaje zeker volgen

kus aan iedereen uit rome!

Eef

Haaa, Eef

leuk om zo je grote avontuur te kunnen volgen. Moet een geweldige boost zijn voor je persoonlijke ontwikkeling.
Heel veel plezier. warme groet

Eef

veerle

Haha jij staat nu te zingen onder de douche!!
Ben blij dat je der bent kippie

Lidewij

Weblog:D

gaan we zeker volgen met zn alle(h)
en is evie geland?:D

heel erg veel plezier iig! en ik kijk al uit naar de eerste verhalen!

xxxx

minie

He"Evie,
leuk al die verhalen op je site.
we lezen ze met alle plezier met zijn alle.
we houden iedereen op de hoogte van je reisverslag. Kost heel veel inkt op al je verhalen uit te printen naar opa maar hij is er blij mee.
We vinden het fijn dat jullie ondanks de kakkerlakken waar we niet rouwig zijn dat we niet bij je slapen heel erg naar de zin hebben.
Hier geen spannende verhalen hoor, gewoon weer aan het werk, Ruud is de zolder aan het opknappen, meiden zijn blij dat de vriendinnen weer terug zijn en zien we weinig of zitten achter de computer maar nu mag ik even.
veel plezier nog en we lezen de volgende berichten weer.
dikke kus aan jullie alle.